Maailmanrauhan puolesta

Runoilija Helposti särkyvää <3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saitko taas uuden säkeistön lauluusi
Jossa kerrotaan mitä pahaa olen tehnyt
Et koskaan voi unohtaa vaikka annat anteeksi

Toistat turhaan nimeni en ole tässä
En hetkessä sanojen myrkyttämässä

Kaipaan rakkauden voimaa
Se hetkessä maailman

mahdottomuuteensa sortuneen korjaa
Sanotaan että rakkaus riisuisi

vihollisuudetkin aseistaan
Sovitaanko riitamme maailman rauhan puolesta

Mä tarvitsen aikaa sä suoran vastauksen
Me mennään lukkoon eikä päästä irti
Jos meillä on valtaa käytetään se harkiten

Maailmanloppu tulee mut se ei tuu nyt
Älä murehdi lepää sylissä väsynyt

Selite: 
Biisi. Maailma - myös yksilö on maailma.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo viimeinen kappale kruunaa tämän. <3

Kiinni pitämisen ja irti päästämisen vaikeutta. Vasta totuudessa rakkaus on voimakas.

tää on ihan paras<3 kun tulee Habakukia niin on pakko laulaa :D yleensäki biiseissä hyvät sanat, mut tästä tykkään erityisesti, onneksi tämä oli täällä niin sain kommata tähän :)

 

Käyttäjän kaikki runot