Suomalainen sisu

Runoilija Helposti särkyvää <3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heitä sinne kultajyvä
Ole lähimmäinen hyvä
Kuolemalta osta valta elämään

Suuret silmät pienet kädet
Sydämellä välittänet
Saavatko meidät yhteen keräämään

Meillä oli kylmä ja nälkä
Suomalainen sisu
Se on työtä ja mahdollisuus

Keitä ovat pienet pojat
Saarretut lainsuojattomat
Kuolevaisuus kasvoillaan
Jää huoneisiimme asumaan

Olet nähnyt muttet kuule
Kosketettu muttet tunne
Kuinka jalkojesi alla maa
Vetää sinuakin puoleensa

Meillä oli kylmä ja nälkä
Suomalainen sisu
Se on työtä ja mahdollisuus

Selite: 
Biisi. Maa vetää puoleensa - painovoima, kuolevaisuus ja yhteisvastuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Paremman omantunnon anekauppaa vai eriarvoisuuden tasaamista...? Ravistelu kannattaa aina, ehkä joku herääkin.

kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot