Nimetön

Runoilija Helposti särkyvää <3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä uskot ettei mitään hyvää oo tehty kestämään
Ja ettei nousta aurinkoon voi polttamatta siipiään

Olet yksin maailmassa kaikkein kauneimmassa
Jossa onni jakautuu harvoin tasan

Meillä on vain tää hetki
Vain hetki on varmaa
Tiedä jokainen retki
On johdatusta ei karmaa
Pidä musta kii ja usko unelmiin
Niin meitä ne kantaa...

Sä sanot että kaikki lauseet on sun päässä sekaisin
Ja että rakkaus satuttaa mut kiitos kuitenkin

Peität surumielisyyden alle ilmeikkyyden
Mutta silmistäsi näkee syvyyden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot