Nimetön

Runoilija Helposti särkyvää <3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä vaalit muistoja ensirakkaudesta
Vaikka katkeralta maistuu suudelma suulla
On vuodet vierineet varkain viemäreistä
Haaveet haalenneet eronneet on jo meistä puolet

Nyt lapset pyörivät jaloissa
Katsovat uusin silmin maailmaa
Leikkivät kotia roolimalleillaan

Missä on ikuinen rakkaus jota me vannoimme kerran
Missä kultainen lupaus annettu edessä Herran
Kun myötä on loppu ja vastainen alkaa
Missä on rakkaus jos ei se valtaa
Niin haavoittuvaa se on

Loppuuko rakkaus kysyvä katse
Lapset luotaavat sanoja sydänten taakse
Jätätkö koskaan jos olen tuhma
Jos en mee nukkumaan vaan kaikkia uhmaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot