Vieno valitushymni

Runoilija Alenja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2017
Viimeksi paikalla: 21.5.2017 23:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.7.2001

Nuori neiti purkamassa ajatuksiaan sanoiksi.
Kukapa uskoisi että tää tyttö runoilisi? 
Muut voivat juosta perässä sosiaalisten paineiden alaisena tietämättä,
että kiehtovinta on pysähtyä hetkeksi ajattelemaan.


 
 
Mitä jos katoaisin?
Kuinka helppoa onkaan kulkea joen virran mukana galaksiin,
jossa vain tähdet sinua tutkailevat - ei kukaan, ei mikään muu.
Voit huutaa, mutta kaikukaan ei sinulle enää vastaa.
Voit katsoa galaksiin niin kauan, kunnes pohjaan voimattomana vajoat.
Ja enää ei edes tähdet sinua tutkaile.
Kuinka vaikea onkaan uida yksin vastavirtaan?
.. Mitä jos?

Ja heikko vain etsii pelastajaa.
Selite: 
Älä kulje liian kauas arvostamatta. Sillä on seurauksensa: pian lähellä ei olekaan enää kättä, josta ottaa kiinni.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarvitsemme toinen toisiamme. Yksin ei ole hyvä olla.
Erittäin Hyvä runo!
Olen vaikuttunut, runosta säteilee viisautta.

Luin muutkin runosi, Kiitos kaikista.
Kiitos paljon kommentistasi ♡ 
En ole ennen julkaissut runojani muille, joten positiivinen palaute on tärkeää ja piristää aina.
 

Käyttäjän kaikki runot