Tyyni mieli

Runoilija Alenja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2017
Viimeksi paikalla: 21.5.2017 23:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.7.2001

Nuori neiti purkamassa ajatuksiaan sanoiksi.
Kukapa uskoisi että tää tyttö runoilisi? 
Muut voivat juosta perässä sosiaalisten paineiden alaisena tietämättä,
että kiehtovinta on pysähtyä hetkeksi ajattelemaan.


 
 
Sointu toisensa perään, sielu lepää.
Tuutulaulu jonka tahdissa voi keinua, silmänsä kiinni hetkeksi jättää.
Ja ikuisesti voisi vain keinua ja hengittää,
kun tuulenvire keholla käy.
Mutta kai tiesit: kauneus on katoavaista.
Kaunista sointua kesäillan, hän herkeämättä hyräilee.
hm hm, hmm, hm hm..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Seesteinen tunnelma :)
Sisäinen kauneus ei katoa maailmasta koskaan.
 

Käyttäjän kaikki runot