Kuningattaren kyynel

Runoilija Alenja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2017
Viimeksi paikalla: 21.5.2017 23:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.7.2001

Nuori neiti purkamassa ajatuksiaan sanoiksi.
Kukapa uskoisi että tää tyttö runoilisi? 
Muut voivat juosta perässä sosiaalisten paineiden alaisena tietämättä,
että kiehtovinta on pysähtyä hetkeksi ajattelemaan.


 
 
Sadepilvi - hetken kaunis, hattaramainen.
Keräsi kyyneleitään, kätki kaiken.
Raskaammaksi kävi hivenen, kuin sammunut nuotio pimeten.
Ukkonen iski, lauloi surusävelmäänsä.
Salamat tanssahtelivat, kuin valot pimeällä näyttämöllä.
Ja yhä useammat kyyneleet maalasivat omaa murhenäytelmäänsä katukiville.

Aamu leikki lavallaan, valot sytytti hiljalleen,
pyyhki jokaisen kyyneleen,
luonut oman käsikirjoituksen: hengiltä otti jo eilisen.
Ja näytelmä toisensa perään, ei murhenäytelmää synny ilman komediaa.


   Mutta illan hämärtyessä saa huomata,
          että jokaisella näyttämöllä on oma draamakuningattarensa.
Selite: 
There's no rainbow without a little rain ♡
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Draamakuninkaatkin ovat välttämättömiä ;)
Totta puhut!
Minähän en puhu, minä vain kirjoitan ;)
 

Käyttäjän kaikki runot