Ajan toisessa päässä

Runoilija Alenja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.2.2017
Viimeksi paikalla: 21.5.2017 23:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.7.2001

Nuori neiti purkamassa ajatuksiaan sanoiksi.
Kukapa uskoisi että tää tyttö runoilisi? 
Muut voivat juosta perässä sosiaalisten paineiden alaisena tietämättä,
että kiehtovinta on pysähtyä hetkeksi ajattelemaan.


 
 
Kuluva aika, kuin valovuosien päässä eläisin - niin nopeasti se kilpaa kanssani juoksee.
Tahdon levätä, pysähtyä.
Voin vain elää ja jatkaa kisailuani, kunnes olen tavoitteessani.
Vielä hetken varpaillani, sen aamukasteisen pihanurmen tunnen, silmäni sulkien ajatellen:
Askel askeleelta voin vain kärsiä sekä nauttia, mutta tavoitteeni minut vielä palkitsee.
Jatka vielä - lopulta vain aika päättää sen, mitä matkan varrelta löytyy.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika ja sielujen sympatia ovat tärkeitä.
Monimielinen lopetus, tykkäsin.
Yksi sana,
Kiitos ♡
 

Käyttäjän kaikki runot