Niinkuin muut

Runoilija Tuulen Sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen on koko elämänsä matkalla. - Etsimässä ja löytämässä itseään ja muita, etsimässä Jumalaa, joka kaiken tämän keskellä johdattaa.
 

Olla joskus niin kuin muut,
samanlainen,
tavallinen,
seurallinen,
sosiaalinen aktiivinen
ollapa joskus niin kuin muut,
niin elämä paljon helpompaa ois

mutta aina sivullinen,
erilainen,
huomaamaton seuralainen

ja muiden sanat sinusta kaikuvat seinistä,
he puhuvat sinusta,
puhuvat kun et ole paikalla,
sanat kaikuvat seinillä vielä kauan
sen jälkeen kun kahvitauko on päättynyt
ja sinä kuulet ne silloin kun yksin saavut huoneeseen
sanat kaikuvat vieläkin

mutta ei se ole niiden vika,
se on sinun vika,
koska olet erilainen,
koska olet

erakko, hiljainen, kulkija yksinäinen,
koska et tiedä mitä pitäisi sanoa,
koska et tiedä mistä pitäisi puhua
koska olet ulkopuolinen

aina ja kaikkialla

Joskus yrität mennä muiden mukaan,
joskus yrität olla niin kuin muut,
tavallinen, seurallinen, sosiaalinen, aktiivinen,
mutta yritys ei riitä,
koska sinä vain et ole
niin kuin muut.

Eikä sille vain voi mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot