Kiitos

Runoilija Tuulen Sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen on koko elämänsä matkalla. - Etsimässä ja löytämässä itseään ja muita, etsimässä Jumalaa, joka kaiken tämän keskellä johdattaa.
 

Vuosi sitten rukoilin sinua Jumala,
antamaan minulle jotakin,
joka tyhjyyteni poistaisi,
joka veisi kylmyyden sydämestäni,
ja nyt olen saanut vastaukseni,
sylin täydeltä onnea,
hymyjä ja nauruja,
lapseni iloista jokellusta.

Enää elämäni ei ole merkityksetöntä hapuilua,
enää elämäni ei ole tarkoituksetonta,
nyt minulla on jotakin joka täyttää sydämeni,
pieni ihme, jonka minulle soit,

Nyt aamut ihmeen valoisia,
nyt sateisenakin päivänä aurinko paistaa jokaisen pilven takaa lapseni pienessäkin hymyssä taivas hymyilee

Kiitos

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana kiitosruno! Anova saa ja etsivä löytää!

Ihana runo tyhjän elämän täyttymisestä :) Ihan itsekin hymyilee kun lukee näin tyytyväisyyttä, kiitollisuutta ja onnea tulvivaa tekstiä!

 

Käyttäjän kaikki runot