Pieni enkelini

Runoilija Tuulen Sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen on koko elämänsä matkalla. - Etsimässä ja löytämässä itseään ja muita, etsimässä Jumalaa, joka kaiken tämän keskellä johdattaa.
 

Taas aurinko pilkistää pilven takaa,
luonto hehkuu tänään,
niin kuin hehkuu sydämeni

Niin kaunis on päivä tää,
nautitaan siitä,
pikkuiseni.

Minä rakastan sinua jo nyt
niin paljon että saan kyyneleet silmiini,
kun ajattelenkin hetkeä,
jolloin sinut ensi kerran näin,
kun kuulin pienen sydämesi sykkivän,
niin kiitollisuudesta itkettää,
Jumala on antanut sinut, pienen enkelin,
ja sinä odotat syntymääsi,
niin kuin luonto odottaa uutta kevättä,
uutta alkavaa elämää.

Pieni enkelini,
maailma sinua jo odottaa,
vaikka sinulla on oma aikataulusi,
jonka taivaan isä sinulle varmistaa.
Hän pitää sinusta huolen, aina ja kaikkialla,
minne koskaan kuljetkaan,
ja kuinka rukoilenkaan,
että syntyä saat maailmaan,
että sinua ei oteta meiltä pois.

Pieni enkelini,
sinua odotetaan,
kun kevät saapuu ja
aurinko jälleen paistaa,
kun leskenlehdet maasta ponnistaa,
niin silloin,
silloin jos Luoja sallii,
sinut syliini nostaa saan,
saan kertoa kuinka paljon sinua rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis runo pienelle enkelille! Sai silmäripset kostumaan. ONNITTELUT SYNTYMÄPÄIVÄSI JOHDOSTA!

 

Käyttäjän kaikki runot