liika on liikaa

Runoilija Tuulen Sisar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen on koko elämänsä matkalla. - Etsimässä ja löytämässä itseään ja muita, etsimässä Jumalaa, joka kaiken tämän keskellä johdattaa.
 

Liika on liikaa, sanotaan

Liika on liikaa, onko kyse sitten
omaisuudesta,
hyvinvoinnista,
syömisestä,
juomisesta,
työstä,
vapaa-ajasta
jos jotakin on liikaa,
se turruttaa,
ei enää osaa nauttia
arjen pienistä asioista

Liika on liikaa, sanotaan,
kuka sen viisauden tunnistaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinpä
ja joskus liikaa on tarpeellista, että
kahden ääripään väliä seilattuaan
löytää kultaisen keskitien

hyvä runo mietteestäsi syntyi

hyvää syntymäpäivää

Näin on...määräosa on sopivasti!

 

Käyttäjän kaikki runot