Purku

Runoilija auringonnauru

Sinä muistutat minua runosta
hääohjelmassamme.
Annetuista lupauksista papin edessä.
Minä kyllä sanoin silloin tahdon,

mutta en sanonut sitä sinun toistuvasti kohonneelle kädellesi.

Selite: 
.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot