Pesikö hän hiuksesi niinkuin minä?

Runoilija auringonnauru

Kun katsoit häntä
halusitko olla hellä
Laueta lempeästi.

Vai pumppasitko
sokein silmin
pahaa oloa pois?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kahdesta on helpompi valita. Taitavat olla kuitenkin niin syviä, ettei hetkessä valita? Oivaltaja runo.

Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot