Twins

Runoilija auringonnauru

Sinun sielusi
tunsi minut omakseen.
Minun sieluni
tunsi sinut kodikseen

jo ennen kuin katseemme kohtasivat. 

Ja siitä hetkestä lähtien

niinkuin planeetat
maa jalkojen alla
ilma keuhkoissa

sinä olit minä
ja minä olin sinä. 

Kuinka oikealta tuntui
kun sielu tunnisti puolikkaansa.

Sen jälkeen oli meidän sielumme
ja niin oli aina ollutkin. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joku sanoi, että minulla ei ole sielua ollenkaan.
 

Käyttäjän kaikki runot