Esimakua

Runoilija auringonnauru

Päivät ilman sinua ovat tyhjiä.
Ja aika matelee, 
kuin haluten näyttää miltä tuntuu ikuisuus

sinun jälkeesi. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tollanen homma tekee ajasta erittäin laiskan laahustajan. :/
Tuttu tunne.
Ei pidä olla liikaa riippuvainen toisesta.
 

Käyttäjän kaikki runot