Kuka minua koskettaa

Runoilija auringonnauru

Kun pesen itsestäni 
toisen miehen tuoksua
Mietin
kuinka monta kohtaan
ennen kuin sinä unohdut. 

Jos aina seuraava
saattaisi olla enemmän kuin sinä. 
Jos joku heistä pyyhkisi
sinut pois. 

Silti jossain minussa on tieto

Totuus ei lähde minusta pois 
niin kuin nuo vieraat tuoksut. 

Minä siis luovun yrittämisestä
ja luotan 
Universumikin taistelee meidän puolesta. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vielä unohtuu, kaikki miehet.
Näyttää siltä että vain yksi on jättänyt lähtemättömän jäljen ja itsekin tunnet ettei muiden muistot yllä samalle tasolle joten luottavaisesti vain odottamaan koko universumin taistelua sen puolesta että rakkaudet kohtaavat. Hienon hieno on runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot