Nimetön

Runoilija Luna*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen synkän polun tallaaja.
 

Muistoja,
kipeitä, niin kipeitä että niiden
muistaminenkin tuntuu kuin eläisi
uudelleen saman painajaisen.

Ne samat tunteet- joiden luulin jo
kadonneen- palasivat takaisin,
nyt ahdistaa,
itkettää,
en halua enää kokea samaa tuskaa,
en kerätä sydämeni pieniä sirpaleita
muiden jäljiltä.

Jouduin sen kerran tekemään,
enkä halua niin enää käyvän.
En tahdo itkeä itseäni enää uneen,
tuudittautua siihen harhakuvitelmaan
että vielä jonain päivänä olen
kokonainen.

Ihminen, josta joku pitää kiinni,
välittää.

En tahdo enää palata takaisin menneeseen,
se tekee liian kipeää.

Selite: 
Erään biisin herätettyä vanhat muistot mieleen, ne samat vanhat tunteet yli 4 vuoden takaa. Kaikki muistot eivät vaan ole niin hyviä, valitettavasti. Siitä ajasta suurin osa muistoistani on niitä surullisia, katkeria, masentavia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot