Nimetön

Runoilija Luna*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen synkän polun tallaaja.
 

En ole kuollut,
tekosi ei minua tappanut,
muttei se jättänyt myöskään mitään
sisälleni.

Kun voisin taas tuntea olevani
elossa,
mutten tunne,
en tunne enää mitään,
en yhtikäs mitään.

En pysty itkemään,
kyyneleet eivät enää valu,
eivät edes ne punaiset kyyneleet
joihin joskus tukeuduin.

Miksi olen vielä elossa,
kun olen kuitenkin kuollut.
Tahtoisin edes vihata,
kumpa minuun sattuisi edes
tai olisin surullinen,
mutten enää kykene mihinkään.

Onko minusta enää mitään
jäljellä.. En tiedä, en tosiaan tiedä.

Selite: 
Ehkä se pato vielä murtuu.. Kumpa tosiaan tuntisin jotain, en tahdo enää myöhemmin käsitellä tätä. Tahdon vain unohtaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot