Tehkää jotain että tuntisin!

Runoilija Luna*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen synkän polun tallaaja.
 

Taakka liian raskas kantaa,
enää ei tahtoisi jaksaa kulkea.
Jalkani raahaavat ruumistani,
ne eivät pysähdy, sillä minä en ole
valmis kohtaamaan itseäni,
kohtaamaan totuutta.

Sydän ei tunne vaikka
se on revitty vereslihalle,
silmät eivät tuota kyyneliä,
ne ovat kuivuneet.
Raiskattu teoilla,
potkittu sanoilla.

Jätetty kitumaan,
yksin.

Selite: 
Sattuu ihan liikaa, mutta kuitenkaan en tunne mitään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot