Ajan arpeuttama

Runoilija Luna*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen synkän polun tallaaja.
 

Juokse, juokse karkuun kaikkea sitä mikä voisi tehdä sinut onnelliseksi, saada sinut hymyilemään, tuntemaan vähemmän katkeruutta, vähemmän vihaa.
Juokset koska pelkäät kohdata sen onnen, pelkäät että se satuttaa, niin kuin aina ennenkin.
Pelkäät että joudut kohtaamaan saman tuskan, jonka olet jo kerran aiemminkin kohdannut.
Pelkäät että joudut repimään auki ne vanhat haavat, jotka ovat arpeutuneet ja piilossa muilta, syvällä sisimmässäsi.
Et halua joutua selittämään, et kertaamaan.

Tahdot vain unohtaa sen että sattuu ja jatkaa juoksemista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juoksen ;s Ja kovaa juoksenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot