Nimetön

Runoilija Luna*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen synkän polun tallaaja.
 

Sielu on revitty pieniksi palasiksi,
sydän paiskattu lattiaan, hajotettu miljooniksi palasiksi.

Sisin on hakattu henkihieveriin,
tunteiden päälle oksennettu.

Kuitenkaan, enää et tunne mitään,
mikään ei tunnu miltään.

Se kipukin on kadonnut,
jäljellä on vain tyhjyys.

Selite: 
Tältä nyt tuntuu. Tulipa heitettyä hukkaan 4½v. elämästä miehen kanssa, joka ei kumminkaan miuta halunnu. Piti valehdella ja pettää. Ottaa uus ja alkaa seurustella sen kanssa. Selän takana. Piti ite ottaa selvää asioista. Kiitos. Nyt on niin hyvä olla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava! <3
En tiedä mitä muuta sanosin..
Osuu sanattomasti naulan kantaan!

Mahtava! <3
En tiedä mitä muuta sanosin..
Osuu sanattomasti naulan kantaan!

 

Käyttäjän kaikki runot