Vedätys

Runoilija 2cd0dda7695d5e37b0331032615d322c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2016
Viimeksi paikalla: 3.6.2018 11:06

Asuinpaikka: 74757db82ad8cd75a4562fc650720e0c
Syntymäpäivä:
25.4.2024
Facebook:

Moi kaikki!

Kiitos jos jaksoitte lukea runojani. Ne kertovat asioista, joihin moni voi samaistua, eli jos haluat käyttää runojani niin muistathan kysyä luvan? + mainita kuka ne on kirjoittanut.

Jos kiinnostaa niin minulla on omat runosivut osoitteessa www.runoja.fi

Suosittelen:
 

Liitelen, leijailen
näen mannut
ja maat niin kauniit

Näen silmäsi siniset
ihosi koskettaa omaani
kuinka voikaan tuntua
näin ihanalta ja hyvältä?

Jatkan liitelyä
ei enää riitelyä
välillämme rauha
sydän onnesta pauhaa

Kosketat minua varovasti
otan sen henkilökohtaisesti
eihän enää pitänyt olla näin
ei onnea voi ennustaa edeltä päin

Kuiskaat korvaani sanan
Anteeksi
pompin onnesta ja ilosta
leijailen loputtomiin

Sitä sanaa olen odottanut
enemmän kuin mitään
minkä olen kadottanut
kuinka ihanaa
Sitten herään kellon ääneen
kumpikin oli minua vedättänyt

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Alitajunta on taas unessa puhellut, hyvä runo
Kiitos kun kommentoit Anjuska ihana! Hyvä kun pidit :)
Hienosti rakennettu kokonaisuus, lopun yllättävyys toimii.
Kiitos sinulle! Oletin tämän olevan aika shaissea... ;)
Hienoa kuvausta, jonka olisi suonut jatkuvan. Osuva otsikko. Pahuksen herätyskello - ja vedätys! 
Sinä olet niin kannustava, ihana Heinikoivu! <3 Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot