Meillä oli hyvä

Runoilija 2cd0dda7695d5e37b0331032615d322c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2016
Viimeksi paikalla: 3.6.2018 11:06

Asuinpaikka: 74757db82ad8cd75a4562fc650720e0c
Syntymäpäivä:
28.3.2024
Facebook:

Moi kaikki!

Kiitos jos jaksoitte lukea runojani. Ne kertovat asioista, joihin moni voi samaistua, eli jos haluat käyttää runojani niin muistathan kysyä luvan? + mainita kuka ne on kirjoittanut.

Jos kiinnostaa niin minulla on omat runosivut osoitteessa www.runoja.fi

Suosittelen:
 

Lähdin laulaen
välillä viheltäen ja nauraen.

Miksi itkisin?
vanhat juuret kitkisin?

Meillä oli hyvä.
Olkoon se pyhä!

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikea asenne
Kiitti! :D <3
Juuri näin - hyvä runo : )
Kiitos tarjat =)
elämän muutoksessa, jokin säilyy, hyvää haluaa suojella
entiseen tallettaa, palaillen tunnustella, yhä uudesti maistella
- elämä on eilisen ja tämän hetken kokonaisuus, hyvä niin
 
Hyvä runo siitä, miten kannattaa muistaa hyvät hetket.
Joskus on ihanaa muistella, mitä kaikkea hyvää on ollut elämässä.
Se on niin totta. Ei sitä turhaan sanota että -aika kultaa muistot.. <3
 

Käyttäjän kaikki runot