tähtitaivaan taa

Runoilija Nice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaista siipien havinaa
tähtien luokse niitten tuiketta kohden.
Kirkkahin tähti matkaani johtaa
sinut vielä unessani kohtaan,
kädessäni onnen kyyneleesi.

Yhteisestä matkasta hymyilevin suin
pääsemme tähtitaivaan taa,
jonka suojassa kanssasi olla saan
maailman pahuutta paetaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot