Hellyyttä

Runoilija Nice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Perhosen siivin luoksesi hiivin
Aatoksin lämpimin sinua kosketan.
Poskellesi annan hellän suudelman.
Yö kun saapuu viereesi käyn nukkumaan
Olkapäällesi pääni painaa taas saan.
Tästä hetkestä nautin vaan,
kunnes uni vie minut mukanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot