kesäinen päivä

Runoilija Nice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniita joutsenia merellä uivan nään.
Kun me kaislikosta rantaan kävellään.
Meri auringon valossa siintää
välllä aallot sen vallattomat.
Tuuli niitä hellästi liikuttaa
rauhan sen mun sydämeeni saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tunnelmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot