siipien suojassa

Runoilija Nice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enkeli maan päällä vaeltaa,
sen hehkuva loiste sun silmäsi kirkkaaksi saa.
Se sua suojaa,lohduttaa sut siipies alle piilottaa.
Rakkautta antaa sun sydämeen
herkkään sinut uneen tuudittaa.
Hellin käsin koskettaa sun hiuksias
ja painaa poskelles pään.
Niin turvaisaa on olla suojassa
kun joku rakastaa.
ei tarvii pelätä et yksin jää.
Aina on elämässä kuitenkin määränpää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää, enkelisi suojaa edelleen!

Voi kun minullakin olisi tuollainen enkeli. Kaunis runo.

Erittäin kaunis enkeliruno. Pidin :)

Todella kaunis.~ Ihanasti olet enkeliä kuvannut ja se kunnioitus toiseen ihmiseen, kenestä tämä kertoo, on omiaan ihastumaan tekstiin täydellisesti. Aivan ihana ja suloinen tosiaan.

Rauhoittava ja herkkä runo enkeleistä. Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot