Vanhuksen elämää

Runoilija Nice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

He laulavat kaipuu sydämessään tuska rinnassaan
iänikuisia kappaleita,joista osa sanoista on kuluneita.

He kertovat tarinoita menneistä ajoista pulavuosista,
jokaisella on oma erilainen elämänsä,
jokaisella oma kohtalonsa.

Osan tunteistaan he ovat kovettaneet taistellessaan sairauden murtamina,mutta silti he suuntaavat katseensa eteenpäin
vaikkakin jotkut yksinäisinä iltoinaan
kaipaavat läheisiä luokseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot