Joutsen

Runoilija Nice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joutsenen ääni ei kuulu,koska se etsii isäntäänsä
koska se etsii paikkaansa mihin asettua.
Se on nähnyt surun ,ilon ja monenlaiset maisemat,
joita se on ihaillen katsellut läheltä ja kaukaa.
Se etsii kunnes löytää rauhan ja katoaa,
jos se on paikkansa löytänyt sen ihmisen silmissä
joka sitä kerran on ihaillut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot