Miksi

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

miksi mä olen aina se jonka on luovuttava unelmistaan
miksi en voi koskaan uskltaa vain tehdä niinkuin moni muu
miksi tulee este jota ei voi ylittää

En voi valittaa etten kokea olisi saanut jo niin montaa hetkeä mahtavaa
en tosiaankaan voi sanoa etten olisi kokenut jo paljon ainutlaatuista
jotain jota kukaan toinen ei koskaan saa kokea
mutta silti ihmettelen tuota samaa asiaa

miksi viedään ensin pojalta tulevaisuuden haaveet
miksi kokea ei saanut hän sitä mitä olisi niin halunnut tehdä
miksi mulle ei anneta lupaa edes haaveilla enää asiasta josta yli 10 vuotta olen jo haaveillut

Elämä on niitä pieniä iloja joista koostuu koko maailma
kiitos ja kunniako jäävät saamatta
ei minulla, kyllä kiito ja kunnia tulee usein saavutettua
silti vain ihmettelen kohtalon sarkamsia

miksi täytyy ensin lyödä monta vuotta päätään seinään vain todetakseen
ettei sittenkän ollut syytä siihen ensimmäiseenkään kärsimykseen
miksi täytyy monta vuotta tuhlata aikaa ennen kuin löytää sen oikean

Joskus mietin onko tää unta vaan
unta kaunista ja kauheaa
vieläkö jossain vaiheessa herään ja totean
että lapsuus on vielä edessä ja tiedän mitä odotan

niin poika kiskoo pojan unta sikeää.....

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot