Eri suuntiin

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

Sinut saavutin vaan hetkessä taas menetin
käännyit suuntaan toiseen
et halunnut kanssani matkaa jatkaa
et halunnut löytää rakkautta

taisit tuntea sen jo ennen kuin minä
taisit tietää miten se voi satuttaa

hetken kanssasi olla sain
se on enää mielessä vain
sen pienen hetken kanssasi maailman jaoin

tiemme suuntaan toiseen kulkee näin
silti sinut mielessäni muistan ain

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot