hahmoko unessa vaan

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

Viime yönä susta unta näin
se oli kaunista katseltavaa
siellä sinä opetit minua elämään
opetit tietämään miltä tuntuu kun toista rakastaa

tulla uneeni uudelleen myös saat
sitä alan jo toivomaan
että yön taas kanssasi olla saan
sinua kohtaan ihastusta alan tuntemaan

vaikka olet vain yön unelmaa
ehkä vain pelkkää kuvitelmaa
sinua voisin hetkessä alkaa rakastamaan
sinut vain jos oikeasti sattuisin tapaamaan

Illan tullen odotan tuota hetkeä
kuuta nousevaa
sen jälkeen jälleen taas yön kanssasi olla saan
se on niin mahtavaa

voisitko olla muutakin kuin unelmaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Unelmaisen kaunista tosiaan.

 

Käyttäjän kaikki runot