Joulun odotus

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

Pieni lapsi katsoo ulos ikkunasta
jää lasiin huurre hengityksestä
yrittää tarkkaan katsoa jälkiä tontun
ja jos nähdä voisi edes vilauksen punaisesta piposta

vaan taas on aika mennä nukkumaan
parasta on vielä pari päivää pinnistää
olla kiltti ja maltillinen
varmistaa pukin lahjareen kanssa tuleminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot