odotan loppua

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

ei elää vaan voi näin
ei joka päivää aloittaa voi itsensä vihaan
ei päivää päättää toiveeseen ettei uutta päivää enää kohtaa
silti sillä fiiliksellä menen taas
tätä puolet elämästään kun mukanaan kantaa
voi olla että pienestäkin särköstä kaikki murenee
joku päivä vielä se tapahtuu
että tää kaikki paska loppuu
Sitä päivää nyt odotan
kaikella tavalla toivoisin odotusta lyhentää pystyväni
En vain enää tahdo tätä paskaa jatkaa
en tätä elämää kestä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot