pohjimmiltaan huijari

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

itsestäni puhun vain
sinua tai ketään muuta huomaa en lain
silti asioita sisälleni kerään
en uskalla niitä julki sanoa
sillä kerran kun niin tein
pohjan ystävydeltä vein

en tahdo elää tällaista elämää
en vain jaksa tätä roolia esittää
mä kun tiedä en millainen olen omana itsenäni
en edes halua tuota tietää
sitä epävarmuutta pelkää
vaikka löytää voi paljon
niin vielä luultavimmin paljon silloin menettää

en jaksa katsoa itseäni peiliin
tuntuu vain että sieltä katsoo naama valheen peittämä
tuo naama ei pidä sisällään mitään todellista
kaikessa vain huijaa
ja mikä pahinta niin huijaa itseään

tahdon pois tästä elämästä
tahdon pois tästä maailmasta
en tahdo kellekään pahaa tehdä
vaikka tiedän sen surua aiheuttavan
ja että itsekäs olenkin
en vain sopeudu näihin kaavoihin
en tämän yhteiskunnan rajoihin.

Selite: 
ei oikein ole rakkautta tässä sydämessä edes itselle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot