syysunelmia

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

tahtoisin niin sen sanoa
en vain sisälläni pidellä
tiedän vain sen vaikeuttavan
ja liian monta asiaa sekoittavan

mutta kun sinua rakastan
sinun vierellesi haluan
käpertyisit sohvalle syliini
siinä koko illan olisit

vaan tuntuu että elämä vie
meitä suuntiin erilleen
Asia kuitenkin yksi on yhteinen
ystävyys ja mahtavat hetket ajalta sen

en tahdo kertoa yllä olevaa
vaan silti tähän sen kirjoitan
ja tiedän sen
jos luet tän tiedät että juuri sinua tarkoitan

Selite: 
Tulipa sellainen teksti kirjoitettua, kai se on sit ihan alitajunnassa kun kyllä mä kai kohteen tiedän mutta teksti silti yllättämään pääsi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot