kaukainen näky

Runoilija Copter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja anteeksi
 

Näin sinut jo kaukaa
tunnistin vaikka näin vain takaa
sillä hetkellä se taas iski
se kaipuu viereesi.

Luulin jo toipuneeni
vaan mitä kävikään
tunteet iskivät entistä kovempaa
en osannut edes aavistaa

Silti sinä olet vain kuva mielessäni
hiipuva tunne sydämessäni
en voinut sinua saavuttaa
sinä jatkoit matkaa vaan

et halua paikallesi jämähtää
kai minunkin pitäis jatkaa elämää
En silti halua unohtaa
vaikka se voisikin kaipuuta helpottaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot