...

Runoilija brokenheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tää on päättymätön rakkaustarina,
niin mä ainakin luulin ja itselleni uskottelin.

Miten voit suhtautuu kaikkeen niin kylmästi kaiken jälkeen,
etkö tunne enää mitään?

Toisin kuitenkin kävi, nyt oon yksin,
vailla läheisyyttäs, rakkauttas, lämpöä.

En pääse tästä yli enkä ympäri,
kaikki susta muistuttaa.

Selite: 
Ajatuksia, tunteita..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot