järjetöntä

Runoilija brokenheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina ei tarvi katsoa pelkästään eteenpäin, katsoisis joskus taakses että näkisit millaista tuhoa saat aikaan.

Välil vaan nauran sun touhuilles, mutta samalla tunnen myötähäpeää.

Käytökselläsi vaan loukkaat muita.
Jonkun pitäis palauttaa sut maan tasalle.

Ennen sun seuras oli hauskaa ja luotin suhun todella.
Nyt en enää tiedä uskallanko luottaa ja turvautua suhun.

En enää edes tunne sua kunnolla, et oo se sama ihminen joka hyvinä aikoina olit.

Selite: 
Hieman sekavaa kieltä, mutta lähinnä halusin vain tuoda ajatuksia ilmi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot