Tukenani

Runoilija brokenheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelit mua kun mulla meni huonosti
ja elämä koetteli.

Piristit kun olin surullinen,
autoit läpi vaikeiden aikojen.

Mäkin yritin parhaani sun kohdalla,
olla tukena, kuunnella ja piristää.
En tosin tiedä onnistuinko siinä.

Sait mut tuntemaan ja uskomaan elämän jatkumiseen, vaikka omakin elämäsi koetteli sua.

Nyt kun elämäni näyttää viimein hymyilevän,
en kuule susta paljoakaan.

Mikä meille oikein tuli,
haluaisin kuitenkin edelleen pysyä ystävänäsi?

Selite: 
Yksinkertaisesti sanottuna kaipaan sua.. Ei kai tää kaikki vaan ollu tässä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot