tuu takas!

Runoilija brokenheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivon että oot kunnossa ja onnellinen
siellä missä ikinä ootkin,
mutta silti me sua kaivataan.

Ei tääl oo samanlaista olla ilman sua,
sun piristävää vaikutusta ja naurua.

Tuu jooko takas?

Selite: 
Ikävä on kova :(
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot