Ikään katsomatta

Runoilija brokenheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikä on vaan numeroita, ei sen perusteella pitäis ihmisii tuomita.

Vaik ikää vasta kohta kakskytä, voi mut silti ottaa vakavasti.

En oo mikään pieni lapsi enää, joka ei tajuu tästä maailman menost mitää.

Selite: 
Tosiaan ikään katsomatta voi kuunnella muidenkin mielipiteitä, eikä tarvitse vähätellä vaik nuori onkin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot