Väärään suuntaan

Runoilija brokenheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina ei jaksa, sillon täytyy rauhoittua ja hengähtää hetki.

Joku on kai joskus sanonut että elämä on helppoa jos sen oikein oivaltaa, helpommin sanottu ku tehty.

Kun elämä on menossa väärille urille, täytyy yrittää pysähtyä ja katsoa miten voit ohjata itsesi jälleen oikeille raiteille.

Jos et pysty siihen yksin, ole rohkea ja pyydä apua. Avun pyyntö ei ole väärin, vaan jopa suositeltavaa.

Kenenkään ei tarvitse pärjätä aina yksin.

Selite: 
Miksi avunpyyntö on toisinaan niin kovin vaikeaa?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot