Tarjosin itselleni nenäliinan

Runoilija Sonkajärven nousu ja tuho

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.5.2016
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 11:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.4.1954

 
Olin jo pitkään maannut siinä
kun kaulani kasteli vanha kyynel
vanhasta surusta syntynyt
 
Sivustaseuraaja sisälläni heräsi
 
Pääroolissa en koskaan ollutkaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, herkkä, ehyt runo, jossa särkynyt tunnelma.
Kiitos, mielenkiintoisen kahtia jakautunut kommentti kahtia jakautuneesta runosta :D 
Todella huomionarvoinen on runosi sanomaltaan !
Kiitos. Päärooliin pitäisi jokaisen omassa elämässään pyrkiä...
Suru heräsi sisälläni, jotenkin niin lohdutonta, joten kosketti. Monimerkityksinen runo. 
Tuntuu hyvältä kun onnistuu koskettamaan. Kiitos sanoistasi! 
Todella raikkaan omaperäistä runoa sinulla... kosketti.
Kiitos kauniista sanoistasi! 
Taidokkaita runoja sinulla.
Kiitos :)  
Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättelevä kokonaisuus.
Kiitos kauniista sanoistasi! 
Ihanaa hellyyttä itseään kohtaan . Itsereflektiota - vahingossako ? Kaunis , kaunis runo !
Ehkä, ja ehkä myös vahingossa, tai ei ehkä sittenkään...Kiitos! 
Surulla sävytetty runo koskettavalla loppurivillä ja oivaltavalla otsikolla. Hyvin sanoitettu todentuntuinen tunnekokemus, kuva.
 

Käyttäjän kaikki runot