Pullollinen surua

Runoilija Sonkajärven nousu ja tuho

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.5.2016
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 11:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.4.1954

 
Ihoni läpi kajastaa yö 

Suru valuu kuin neste jokaisen sormeni päähän 
tekee tuttavuutta ihoni kanssa
hiertää sen kivuliaaksi 

Minun empatiani muuta maailma kohtaan on tänään pieni 
tänään
kun ihoni läpi kajastaa yö 
ja painan pian siipeni taivaan sineen 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat ovat sielun peili, niin tässäkin runossa.
Raskas mutta kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot