Liikuntasalin lattiat
hohtavat liattomuuttaan
Ajattalen, että täällä
ei suvaita epäonnistumisia
Siivooja kääntyy minuun päin
ja huokaa päätään pudistaen:
"neiti hyvä, tämä sali on tarkoitettu balettitanssijoille!"
Olen sotkenut
hänen lattiansa
Naurahdan,
kääännyn seinään päin
ja kuiskaan sille, että
olen vain ohikulkumatkalla katsomassa
Kuinka virheettömät
elävät
Selite:
Hain ulkopuolisuuden tunnetta..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno runo ! :)
Upeaa!!! Olen lukenut runojasi tähän saakka. Arkisista asioista rakennat suurta viisautta. Sanojen taakse kätketty monta mielikuvaa. Sanataidetta!!!
Ihan uskomattoman hyvin olet kyllä hakemasi tähän saanutkin. Ei voi kuin ihailla. Suosikki.
Ihan uskomattoman hyvin olet kyllä hakemasi tähän saanutkin. Ei voi kuin ihailla. Suosikki.
Todella hieno!