Kerron sinulle hyvistä päivistäni

Runoilija Satine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerron sinulle hyvistä päivistäni
kuvailen tarkasti ihmisiä
joita olen nähnyt
Esplanadin puistossa ja silloin tällöin
hymyilen leveästi
kauneinta hymyäni

Jotta itkiessäni
muistuttaisit minua siitä että oli niitä

parempiakin aikoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäpä on mainio, ilot ja surut meissä ihmisissä.

Kauneinta tekstiä <3

pidän tästä. (:

Kaupungilla näkee paljon jos vain osaa katsoa.

 

Käyttäjän kaikki runot