Piano

Runoilija Satine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pianon päälle
oli jätetty nuotteja
ja niiden alle kirjoitettu lauseita

Rakkaudesta, ymmärryksestä
ja salaisuuksista, joita vaihdetaan
tyttöjen kesken

Kevyitä tarinoita
elämästä, jotka toisaalta merkkasivat
niin kovin vähän kaikessa
valheellisuudessaan

Ihan niin kuin se
kaunis soitinkin
tyttärelle olohuoneen nurkassa
yksinäisenä ja arvottomana

Selite: 
Tämän ei oikeastaan ole tarkoitus sanoa mitään erikoista, oli vain tarkoitus luoda erittäin synkkä fiilis.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitettu.<3
Tykkään paljon.

en muistanutkaan, että se oli tämmöinen, tykkäsin

 

Käyttäjän kaikki runot