Eira

Runoilija Satine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monta syksyä sitten
silloin, kun elokuut olivat vielä lämpimiä
pelasin siskoni kanssa Monopolia
keittiömme lattialla

Ostatteko tämän kiinteistön?

Ja minä nauroin
nauroin, niin että naapurin vanhapiikakin
sen kuuli ja huusin:

"Minusta tulee vielä jonkun rakastajatar!"

Selite: 
Vaihteeksi jotain erilaista. Taas yksi viiden minuutin pikasynnytys. ;>
Kategoria: 
 

Kommentit

Nauroin tälle :D
Tämä on hieno!
Suloinenkin <3

hyvä! runo

Mainio, kerrassaan hullun hauska.
Synnytys onnistunut hyvin ja lapsi on äitinsä näköinen.
*Hih*

Jos minä osaisin kirjoittaa viidessä minuutissa tällaista, en muuta tekisikään kuin kirjoittaisi.

Mielenkiintoinen todellakin. Loppu todella yllättävä, mutta saa minut ehkä pitämään tästä vielä enemmän.

En nyt pidä itsestäni yhtään, kun en osaa kirjoittaa parempaa arvostelua, mutta niin tylsää kuin onkin tämä sanoa: minä pidin.

"Ja minä nauroin
nauroin, niin että naapurin vanhapiikakin
sen kuuli ja huusin:

"Minusta tulee vielä jonkun rakastajatar!""

Tämä loppu on loistava, laittaa hymyilemään, toisaalta myös ajattelemaan.

Paljon ajatuksia lyhyessä, oikein mainio, jolly good.

Ihana.

ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot